AVÍS LEGAL I POLÍTICA PRIVACITAT

Avís legal

El lloc web Investin Girona - Figueres i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies del programa Investin Girona – Figueres (a partir d’ara Investin), el qual es reserva tots els drets sobre aquest lloc web.

L'ús d'aquest lloc web implica l'acceptació dels termes i condicions que conté.

Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre els continguts d’aquest lloc, drets que corresponen o bé a Investin, o a terceres persones que n’han autoritzat la utilització. De forma general queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials així com la seva transformació o alteració. Investin es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual.

La informació administrativa facilitada per mitjà d'aquest web no substitueix la publicitat ni els textos legals que hagin de ser publicats preceptivament als diaris oficials, l’edició oficial dels quals és l’única que té plena validesa legal.

Els logotips i els altres dissenys que identifiquen a Investin o als seus serveis i activitats, només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia de Investin, o bé quan es tracti d’identificar activitats o iniciatives d’altres persones o institucions que compten amb el suport explícit de Investin.

Investin compleix la normativa sobre protecció de dades de caràcter personal i garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades que es puguin obtenir per mitjà d’aquest lloc web, així com la implementació de les mesures tècniques i organitzatives que en garanteixen la seguretat. Quan sigui exigible legalment, les comunicacions que faci l'usuari del web es faran mitjançant un sistema de comunicació "entorn segur".

Investin entén que en el moment d’omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i del tractament que se’n derivarà. Excepte indicació expressa en sentit contrari aquestes dades s’integraran a un fitxer titularitat dels ajuntaments que participen al programa Investin Girona – Figueres, en el cas de l’àrea urbana de Girona, i a un fitxer titularitat del Consell Comarcal de l’Alt Empordà en el cas dels ajuntaments de l’àrea urbana de Figueres. Els interessats podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, mitjançant comunicació escrita al municipi corresponent en el cas de l’àrea urbana de Girona, o al Consell Comarcal de l’Alt Empordà en el cas de l’àrea urbana de Figueres.

Investin informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes serà la estrictament necessària per a la prestació dels serveis que s’ofereixen des del lloc web. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d'Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

Els enllaços continguts al web de Investin Girona - Figueres poden dirigir a pàgines web de tercers sobre els quals Investin no exerceix cap control, per la qual cosa no assumeix cap responsabilitat respecte als continguts, les informacions o els serveis que aquests enllaços puguin oferir.

Investin no pot garantir de forma absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions. Tampoc no se’n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Investin. Quan sigui raonablement possible advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

Investin es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

Investin no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d'altres persones físiques o jurídiques que consti al lloc web, o a la que es remeti per mitjà d'enllaços o d’altres sistemes.

L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de Catalunya. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Política de Privacitat

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

La presentació de documentació al Registre General o Seu electrònica suposa el consentiment per a incorporar les vostres dades personals en els fitxers de l’Ajuntament de Girona, dels quals n’és el Responsable del Tractament, d’acord amb Reglament General de Protecció de Dades.

La finalitat és exclusivament per a la resolució d’aquesta tramitació, sobre la base legal que atorga la Llei municipal i de règim local de Catalunya (Decret Legislatiu 2/2003, art. 66) i la Llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques (L 39/2015, art. 28.1 i 66). Les dades no s’utilitzaran per a finalitats diferents ni se cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.

Els períodes de conservació i eliminació de les dades estan sotmesos a la regulació emesa per la Comissió Nacional d’Accés i Avaluació i Tria Documental de Catalunya.

Sobre aquestes dades podeu exercir els vostres drets (drets ARSLOP: accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat) mitjançant sol·licitud adreçada o presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l’Ajuntament de Girona (https://seu.girona.cat).

Més informació a www.girona.cat/dadespersonals. Per a qualsevol qüestió relacionada us podeu adreçar a la persona Delegada de Protecció de Dades (DPO@ajgirona.cat).

SUBSCRIPCIÓ A SERVEIS DE DISTRIBUCIÓ

La subscripció a butlletins i serveis d’informació suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals en la tramesa d’informació. No s’utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.

L’Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà mentre la vostra subscripció sigui activa.

Podreu donar-vos de baixa i exercir els vostres drets (accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat) mitjançant aquesta adreça de correu: info@investin.cat.

Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.

INSCRIPCIÓ A ACTIVITATS PUNTUALS GRATUÏTES

La inscripció suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la realització d’aquesta activitat. No s’utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.

L’Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió d’aquesta activitat.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant sol·licitud adreçada o presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l’Ajuntament de Girona (https://seu.girona.cat).

Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.

Logos
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR