Actualitat

El projecte Investin Girona Figueres es reforça amb un acord amb el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària
El projecte Investin Girona Figueres es reforça amb un acord amb el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària

01/03/2018

El projecte Investin Girona - Figueres es reforça amb un acord amb el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària

La col·laboració s'ha establert des de la taula territorial de Girona, en la qual participen representants de catorze municipis de l'àrea urbana de la ciutat.

El projecte s’ha reforçat amb un acord amb el Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona. 
L’objectiu de l’acord és que els agents immobiliaris puguin aportar valor afegit a les propostes d’espais i puguin intervenir en la captació d’inversions que donen suport a les accions d’internacionalització.

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha manifestat que “la taula territorial ens permet exercir de grup de pressió per tal de reivindicar les inversions necessàries que la ciutat es mereix i poder donar resposta als dèficits detectats”.

El programa Investin Girona - Figueres és fruit de la col·laboració dels ajuntaments de Girona i Figueres per coordinar 22 municipis d’aquests sistemes urbans que participen al programa posant en valor i potenciant el territori de forma conjunta. El programa promociona més de 1.000 hectàrees que corresponen a 59 zones d’activitat econòmica. S’han concretat les pautes d’un protocol que permeten la col·laboració d’aquests ajuntaments amb l’objectiu de marcar les actuacions per tal de crear i atreure activitat que diversifiqui l’estructura econòmica i generi ocupació de qualitat, posant especial atenció a la reactivació del teixit industrial.

L’Ajuntament de Girona impulsa aquesta taula des de l’any 2015 dins el marc de l’Agència de Promoció Econòmica, amb l’objectiu de coordinar el desenvolupament econòmic dels municipis del sistema urbà de la ciutat. En l’àmbit de la concertació territorial i en el marc del programa Investin, Girona és un espai rellevant per promoure, difondre i captar inversions a l’espai urbà, industrial i tecnològic de l’àrea urbana de Girona.

Altres notícies

26/07/2017

El programa Investin Girona - Figueres agafa musculatura com a eina per a la promoció, difusió i captació d’inversions

Durant el balanç presentat s’ha donat a conèixer la nova pàgina web del programa  L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i l’alcaldessa...

Logos
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR